ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Αρχιζει η Δραστηριοτητα στις ομαδες της Α' Κατηγοριας Βοιωτιας !!!!!


Α' Κατηγορια Βοιωτιας αρχιζει σιγα - σιγα η δραστηριοτητα για τη Νεα χρονια πρωτα οι Γενικες Συνελευσεις ο Διοικητικος Απολογισμος και στη συνεχεια Προπονητικο τιμ και μεταγραφικοι στοχοι


                                               ο Πρωταθλητης  Βοιωτιας Παρνασσος Αραχωβας μετα την θριαμβευτικη νικη του στο Καρπενησι 0-6 τον Πρωταθλητη Ευρυτανιας ΑΠΟΚ Βελουχι εχει τωρα σε 3 Αγωνες 4 βαθμους και παιζει το πιο καθοριστικο παιχνιδι την ερχομενη τεταρτη 28 Μαιου στο Μαρτινο με τον Οπουντιο εαν καταφερει να παρει αποτελεσμα μπαινει και παλι στο παιχνιδι !!!!


Επτα παραιτησεις μελων του Διοικητικου Συμβουλιου στην Ενωση Ασπρα Σπιτια Αντικυρα
μαλλον δεν ηταν συνεφακια αλλα καταιγιδα !!!!
τωρα θα περιμενουμε  να οριστει Γενικη Συνελευση για την Εκλογη Νεου Διοικητικου Συμβουλιου

Μετα τις Δημοτικες Εκλογες οριστηκε η Γενικη Συνελευση του ΑΟ Θηβα  το πρωτο δεκαημερο του Ιουνιου μας ενημερωσε ο Αντιπροεδρος της ομαδας Θανασης Βυλλιωτης
 ακουγονται παντως οτι παλιοι και νεοι παραγοντες θελουν να βοηθησουν πιστευουμε να τηρησουν το λογο τους μπορει να εχουμε και εκπληξεις ?    η Προετοιμασια της ομαδας εχει οριστει για τις 25 Ιουλιου



Απολυτα ικανοποιημενοι απο την πορεια της ομαδα τους στο Καπαρελλι και ιδιαιτερα απο τον προπονητη τους τον Σωτηρη Παπαναστασιου  στα Διοικητικα θα εχουμε καποιες αλλαγες για να μπουν και νεα προσωπα παντως δεν βιαζονται θα κανουμε τα μπανια μας στον Αγιο Βασιλη λενε το Πανηγυρι του Αγιου Παντελεημονα και μετα η ομαδα !!!!!



και στο Κυριακι επικρατει απολυτη ηρεμια πρωτα το Φεστιβαλ στην Αρβανιτσα μας λεει ο Ανταποκριτης μας  Λουκας Μπενεκος !!! παντως την περυσινη χρονια περιμεναν καλυτερα αποτελεσματα 



Με την ιδια παλια συνταγη και την νεα χρονια στο Διστομο ομοιογενεια με δικα τους παιδια και συνεχως νεα φυντανια στην πρωτη ομαδα 



Απολυτα ικανοποιημενοι στην Δαφνη Ερυθρων η ομαδα αναγεννηθηκε πολυ γρηγορα 
εχει επιπεδο και θα αρχιζει να βαζει και στοχους πολυ ευχαριστημενοι και απο τον προπονητη τους τον Κωστα Ζαγαριτη !!!



η Επιστροφη στην Α' Κατηγορια  δεν εγινε οπως θα ηθελαν οι ανθρωποι της ομαδας ειχε διακυμανσεις ενω ξεκινησαν καλα καποια ατυχα αποτελεσματα εβαλαν την ομαδα σε περιπετειες εχει ομως ανθρωπους που αγαπουν υπερβολικα την ομαδα και την εβαλαν γρηγορα σε ισια νερα !



Γιαννης Καραμπας και Πετρος Αλεξανδρης εμειναν μονοι τους και οχι μονο κρατησαν την ομαδα στην κατηγορια αλλα προκαλεσαν και πολλα ριχτερ !!!!!
 τωρα εχουν σκεφθει κατι διαφορετικο ισως και συνχωνευση με τα Οινοφυτα περιμενουμε ?



Εφυγε ο Γιωργος Αγγελου απο τον ΠΑΟΚ Κοκκινου για την ιδιαιτερη του πατριδα τα βαγια και τον Παμβαγιακο παντως με δημοσια δηλωση ευχαριστησε τους ανθρωπους στο Κοκκινο περασε ειπε αξεχαστες στιγμες !!!!!
τωρα η ομαδα αλαζει σελιδα Γενικη Συνελευση και προσληψη νεου προπονητη 



Εφτασαν στον γκρεμο και γυρισαν πισω η Αποχωρηση της Ενωσης ΑΣΑ στο τελευταιο παιχνιδι τους γυρισε απο την κολαση τωρα πρεπει να κανουν αλλαγη πλανων για την νεα χρονια !!




η Χειροτερη χρονια για τον ιστορικο Επαμεινωνδα Λευκτρων που παλευε με τα κυμματα 
σωθηκε την τελευταια στιγμη !!! δεν μπορει να συνεχιστει η κατασταση αυτη χρειαζονται ενισχυσεις σε παιχτες αλλα και σε Διοικητικα προσωπα .
η Γενικη Συνελευση του ΑΟ Επαμεινωνδας Λευκτρων την Κυριακη 1 Ιουνιου στις 12.00 μ.μ στο Κοινοτικο Γραφειο Λευκτρων



Μετα απο δυο χρονικους περιοδους με πρωταθλητισμο η ομαδα αργοκυλησε στην καταστροφη 
τεραστια η προσπαθεια για να σωθει η ομαδα ηταν ομως πολυ αργα !!! Μετα την νικη του Παρνασσου Αραχωβας στο Βελουχι υπαρχουν ακομα καποιες ελπιδες !



τα Πανηγυρια καλα κρατουν στο Ακραιφνιο μετα απο 25 χρονια η ομαδα επιστρεφει στην Α' Βοιωτιας πρωτεργατης ο Αγγελος Κυριακου που αφησε απολυτα ικανοποιημενους τους ανθρωπους της ομαδας  που ηταν διπλα  τον στηριξαν απολυτα  και ολοι μαζι ετοιμαζουν τα πλανα της νεας χρονιας !!!

τελειωσε το Πανηγυρι στο Υπατο και αρχιζουν οι Μεταγραφικες Βομβες !!!!!
θα περιμενουμε απο τον υπευθυνο Δημοσιων Σχεσεων του Σωματειου Δημητρη Σοβατζη να μας ενημρωνει εγκαιρα  ο Παντελης Μεγαριτης παντως απολυτα ικανοποιημενος απο τη χρονια που περασε εχει βαλει μπρος τα σχεδια του !!!!!


Αναγεννημενος ο Παναλιαρτος επιστρεφει στην Α' Βοιωτιας ισως χρειασθει λιγο χρονο εξικιωσης αλλα εχει νεα φουρνια ταλεντων που διψουν για ποδοσφαιρο !!!!


Νεα Εποχη στο Παμβαγιακο Προπονητης  ο Γιωργος Αγγελου στην Γενετειρα του και κοντα στον αδερφο του Προεδρο της ομαδας Κωστα Αγγελου με ενα επιτελειο ικανων ανθρωπων θα προσπαθησουν να φερουν τον Παμβαγιακο και παλι ψηλα στο ποδοσφαιρο της Βοιωτιας !!!


το Θηβα Σπορ θα σας ενημερωνει με τους Ανταποκριτες του σε ολη τη Βοιωτια για τα νεα των ομαδων  Καλο Καλοκαιρι σε ολους !!!!!!!

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply