ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Δυσφημισε το Μπασκετ ο Λοκρος Αταλαντης λενε οι Ανθρωποι του Καδμου Θηβας και Ετοιμαζονται για τον Μεγαλο Τελικο

οχι μονο δεν ζητησαν συγνωμη για τα εκτροπα που δημιουργησαν στους φιλαθλους μας στην Αταλαντη ηρθαν στη Θηβα σαν κυριοι και εφυγαν σαν κυριοι ηταν τετοια η τρομαρα τους απο τον φανταστικο κοσμο μας που τους επιασε ταραχη απο νωρις 600 φιλαθλοι του Καδμου ειχαν κατακλυσει το ''Ανδρεας Ερρικος Χατζοπουλος '' και ειχαν δημιουργησει εκπληκτικη ατμοσφαιρα που εσπειρε πανικο στους ανθρωπους της Αταλαντης μετα απο ενα πενταλεπτο προθερμανσης κλειστηκαν στα αποδυτηρια και αποφασισαν να εγκαταλειψουν τον Αγωνα !!!!

και μετα Ανακαλυψαν την Αμερικη !!!! λενε οι Ανθρωποι του Καδμου Θηβας μετα απο 48 ωρες ανακαλυψαν εκτροπα και επεισοδια στην φαντασια τους για να δικαιολογησουν την ατραπη φυγη τους

 

ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ!!!

okros 2

ΚΑΙ…

Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ…ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΚΡΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ.
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΚΡΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΣΤΙΣ 17:25 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΖΕΣΤΑΜΑ,ΜΕ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ….

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!

LOULOU
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΚΡΟΥ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΤΟΥΣ….5 ΛΕΠΤΑ  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ…
bscap0002
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18:15  ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ…ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 20-0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ!!!!

Scan_Pic0130
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΣΥΝΟΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…
bscap0001
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ…ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!
okros

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ” ΕΘΝΙΚΗ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΔΩ…



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply