ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Τελος Βελιτς και Κασναφερης απο τον Λεβαδειακο . Επαφες του Γιαννη Κομποτη με Τακη Λεμονη

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από σήμερα ο Λεβαδειακός, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Γιάσμινκο Βέλιτς μετά από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Κομπότη.
Πρώτος υποψήφιος για τη θέση είναι ο Τάκης Λεμονής, με τον οποίο θα γίνουν επαφές. Εκτός του Βέλιτς, όμως, «παρελθόν» αποτελεί και (τέως, πλέον) διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Κασναφέρης.
 «Σήμερα στα γραφεία του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. συναντήθηκαν ο προπονητής κ. Jasminko Velic με τον κ. Γιάννη Κομπότη. Μετά από πολύωρη συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, αποφάσισαν κοινή συναινέσει τη λήξη της συνεργασίας του κ. Velic με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.
 Η Π.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον προπονητή κ. Velic για την προσφορά του στην ομάδα. Η πόρτα της Π.Α.Ε. θα είναι πάντα ανοικτή σε μια μελλοντική συνεργασία.
 Μετά από συνάντηση του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. κ. Γιάννη Κομπότη με τον κ. Γιώργο Κασναφέρη αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας τους. Η Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Κασναφέρη για την προσφορά του στην ομάδα».

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply