ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Νικη στη Βοσνια και Παμε ΒΡΑΖΙΛΙΑ !!!!!!!

Το πιο κρίσιμο ματς στην πορεία της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας δίνει σήμερα η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, με αντίπαλο τη Βοσνία. Τον μεγάλο αγώνα θα μεταδώσει ζωντανά το MEGA από τη Ζένιτσα, στις 21:45, σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.
Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση, ο Φερνάντο Σάντος έδωσε το σύνθημα της νίκης στη συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας για τους διεθνείς πως "είναι πολύ καλοί παίκτες και ξέρω ότι αύριο θα έρθουν να παίξουν με καρδιά αλλά και μυαλό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν".
 Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός -που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών- σκέφτεται να παρατάξει σχήμα 4-3-3 Στην πρώτη αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης"οι δυο ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 0-0.
Η εθνική μας ομάδα ισοβαθμεί με τη Βοσνία με 10 βαθμούς, όμως βρίσκεται στη 2η θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων των Βόσνιων. Έτσι, θέλει τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Για τους Βόσνιους το παιχνίδι είναι ξεχωριστό, αφού ξέρουν ότι στην έδρα τους καλούνται να κάνουν μόνο νίκες κόντρα σε μια ομάδα που δεν την έχουν κερδίσει ποτέ στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις. Παρ' όλ' αυτά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γηπεδούχων Σάφετ Σούσιτς δήλωσε ότι η Βοσνία μπορεί να νικήσει καλύτερες ομάδες απο την Ελλάδα .
"Τα τελευταία μας παιχνίδια και τα αποτελέσματα που είχαμε -είπε- μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση για να παίζουμε ενάντια σε κάθε ομάδα παγκοσμίως".
Τα μόλις 14.000 εισιτήρια για το… κλουβί "Μπίλινο Πόλιε" έχουν εξαντληθεί και οι Βόσνιοι θα δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα με στόχο τους τρεις βαθμούς. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει περίπου 300 Έλληνες φίλαθλους στο πλευρό του.
Η εθνική μας θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Λιθουανία εκτός (7 Ιουνίου), το Λιχτενστάιν εκτός (6 Σεπτεμβρίου), την Λετονία εντός (10 Σεπτεμβρίου), τη Σλοβακία εντός (11 Οκτωβρίου) και το Λιχτενστάιν εντός (15 Οκτωβρίου).

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply