ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Δοξα Μουρικιου - Ιολαος Θηβας 5-0 Τον Σκορπισε στους 5 Ανεμους


Εκπληκτικο ποδοσφαιρο απο την Δοξα Μουρικιου στο Σαββατιατικο Ντερμπυ με κορυφαιους Κυροχρηστο  Πετικα  Αλεξακη και Γουλα που επιασαν σπουδαια  αποδοση σκορπισε στην κυριολεξια στους πεντε ανεμους την Νεανικη ομαδα του Ιολαου Θηβας με σκορ 5-0.  Πολυ δυνατα ξεκινησε το παιχνιδι η Δοξα και πηρε τα ηνια του αγωνα στο 4' ο Τσουρτος χανει μοναδικη ευκαιρια απο το υψος της μικρης περιοχης ο Πετικας ηγετης στο χωρο του κεντρου  δημιουργει πυρετο στην αμυντικη γραμμη του Ιολαου    Στο 26'  βγαζει καταπληκτικη μπαλια στον Γουλα που με καρφωτη κεφαλια ανοιγει το Σκορ  Στο 30' ο Πετικας χανει μοναδικη Ευκαιρια για το 2-0  Λιγο πριν την εκπνοη του  πρωτου ημιχρονου  ενας απο τους καλυτερους ποδοσφαιριστες σε αποδοση της Δοξας ο Κυροχρηστος πετυχαινει στο στο 43' το 2-0 και Ανοιγει το Δρομο για την Μεγαλη Νικη . Στο Δευτερο ημιχρονο η Δοξα που ειχε και δοκαρι στο 51' με τον Τσουρτο ανεβασε κατακορυφα την αποδοση της και πετυχε αλλα τρια γκολ με Παπαδοπουλο 3-0 στο 65' ο Μακρης 4-0 στο 67' και το κερασακι στην τουρτα ο Κυροχρηστος στο 84' σφραγισε την μεγαλη Νικη και εδωσε ελπιδες για την Επιστροφη στην Μεγαλη Κατηγορια της Βοιωτιας. Λιγο πριν την Εναρξη του Αγωνα κρατηθηκε ενος λεπτου σιγη σε μνημη του πατερα του ποδοσφαιριστη της Δοξας Λουκα Φαφουλα. Στο 10' τραυματιστηκε ο ποδοσφαιριστης του Ιολαου Κουκουλης και μεταφερθηκε για ραματα στο Νοσοκομειο Θηβας.
Διαιτητης του Αγωνα ηταν ο Σταθης Αγαπητος με βοηθους τον Γιωργο Μεγαριτη και τον Θαναση Χατζη         Διαμαρτυριες υπηρχαν στο τελος του Αγωνα κυριως απο τους φιλαθλους  του Ιολαου για πολα αναιτια σφυριγματα οπως υποστηριζουν.

Δοξα Μουρικιου     Δριχουτης Κατσινας[59' Κακας] Γουλας Τσουρτος[68' Μπαμπουλας] Βουδουρης Μακρης Παπαδοπουλος [68' Τσιαμης]Δαμπανης Πετικας Αλεξακης Κυροχρηστος.
Ιολαος Θηβας     Φαλαγγιτης Ρουπακας Σταμελος [45' Καρατζιωτης]Λουκας Κουκουλης[10' λ.τ Κλεισαρης] Στεργιου Χατζηδιακος Σταματιου Ανδρεου Διακοπουλος [78' Χαν Ιωσηφ] Ζαφειρης. 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply