ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Χρυση Νικη η Κυμη στις Ερυθρες 1-3 την Δαφνη



Με μεγαλο πρωταγωνιστη τον Εμπειρο Γιωργο Σαββιδη που πετυχε δυο γκολ σε καθοριστικα σημεια του Αγωνα ο ΑΟ Κυμης εφυγε απο τις Ερυθρες με τους τρεις βαθμους της Νικης πετυχαινοντας σπουδαια Νικη με σκορ 1-3.  Πολυ ωραιο ποδοσφαιρο στις Ερυθρες ανοιχτο παιχνιδι για τις δυο ομαδες που διψαγαν για Νικη η ομαδα του Γιαννη Παπαθεοδωρου ξεκινησε πολυ καλα το παιχνιδι και εφτασε κοντα στο γκολ στο 8' με τον Μακρη και ενω η Δαφνη πιεζε η Κυμη βγηκε στην κοντρα με τον Γκατση που με ενα ψηλοκρεμαστο σουτ νικησε τον Λαινιωτη που δεν μπορουσε να αντιδρασει και ανοιξε το σκορ στο 13' που ηταν και το σκορ ημιχρονου. Στο δευτερο ημιχρονο η Δαφνη ξεκινησε και παλι πολυ δυνατα για να ισοφαρισει το παιχνιδι και στο 48' εχει Δοκαρι με τον Θανελλα. η Κυμη αμυνεται με την ιδια συνταγη και στο 52' βγαινει στην κοντρα το σουτ του Γκατση  απεκρουει εκπληκτικα ο Λαινιωτης και ο Επερχομενος Γιωργος Σαββιδης την στελνει στα διχτυα 0-2. η Δαφνη βρισκει το κουραγιο και σε  τρια λεπτα  πετυχαινει γκολ με τον Θανελλα  και μειωνει σε 1-2 . το παιχνιδι αποκτα αγρια ομορφια η μπαλλα ανεβοκατεβαινει τις Δυο Εστιες ο Μεγαλος ομως πρωταγωνιστης του Αγωνα Γιωργος Σαββιδης παιρνει πολυ ωραια μπαλια απο τον Γεωργουδακη  στο 85' την στελνει στα διχτυα και κλειδωνει το παιχνιδι. Τελικο Σκορ στις Ερυθρες  Δαφνη Ερυθρων - ΑΟ Κυμης 1-3.
Διαιτητης της Συναντησης η Ελενη Αντωνιου με βοηθους τον Μιχαλη Τσαλογιαννη και τον Παντελη Σπυροπουλο  Ανατολικης Αττικης]
Δαφνη Ερυθρων   Λαινιωτης Δερβισης [46' Κουτσοδημος Μηνας]Μαγγας Κομινης Τσατσαρωνης Ανεστης Γκουρλας Μητρου Κουτσοδημος Δ.[Κουτσοδημος Π.] Θανελλας [83' Νικολαου] Μακρης.

ΑΟ Κυμης  Παπαδοπουλος Αναστασιου Γεραντωνης Καλογεροπουλος Σαββιδης [86' Τσαλιαγκος] Φωτιας Ηλιας Γεωργουδακης Γκατσης [ 82' Παριανος] Τσαγκος [73' Κοκκος].

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply