ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΚΑΒΑΛΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Στην Δ' ΕΘΝΙΚΗ


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπως αποδείχτηκε δεν μπήκε καν στην διαδικασία να εξετάσει τους φακέλους των δυο ομάδων, κάτι που σημαίνει πως πέφτουν οριστικά στην Δ' Εθνική. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι οι εκπρόσωποι της Καβάλας έμειναν μόλις 5 λεπτά στην αίθουσα.
Έτσι, μένουν δύο θέσεις κενές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα που ήδη έχει ξεκινήσει με 14 ομάδες αντί για 16 όπως προβλεπόταν...
Αύριο (16/09) στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών θα εξεταστεί η αίτηση ανάκλησης του υπουργείου Πολιτισμού εκ μέρους της ΕΕΑ, κατά της προσωρινής διαταγής που έχουν πάρει Ολυμπιακός Βόλου καιΚαβάλα και σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί η επιτροπή να εκδώσει άδεια σε υποψήφιους αντικαταστάτες.
Εάν γίνει δεκτή, τότε θα μπορέσει η επιτροπή, που την ερχόμενη Τρίτη (20/09) θα συνεδριάσει, να εκδώσει άδειες σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, οι οποίες είναι υποψήφιες για να αντικαταστήσουν Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Εάν η αίτηση ανάκλησης δεν γίνει δεκτή, το... μπάχαλο παραμένει και αυξάνονται οι πιθανότητες να προχωρήσει το πρωτάθλημα με 14 ομάδες.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply